- ”Det er en helt perfekt metode for mig til at få revitaliseret mit franske på”

Jeg er blevet formand for EU vandforskningsfonden, European Water Association, med sekretariat i Paris, og til det formål har jeg valgt at pudse mit franske sprog – som jeg taler nogenlunde, men som er blevet lidt rustent – lidt af ved at tage timer hos Lise i Services Francophones. Vi taler hver gang ud fra nogle på forhånd valgte vandfaglige tekster, og det har vist sig at være en helt perfekt metode for mig til at få revitaliseret mit franske på. Lise er virkelig fokuseret og professionel – og meget fleksibel, hvilket er godt for mig, da jeg rejser en del og af og til må ændre vores aftaler. Hun er derudover en meget inspirerende og humoristisk samtalepartner, hvilket giver en ekstra dimension til undervisningen. Så jeg kan i den grad anbefale Lise, hvis man har brug for at på det franske på fode igen. ”

Bjørn Kaare Jensen chefkonsulent, GEUS, og formand for EU partnerskabet Water4All. Juli 2023

-”Professionel målrettet franskundervisning”

Jeg har gennem de seneste måneder taget et intensivt franskkursus hos Services Francophones og har nydt min sproglige rejse med Lise som rejseleder. Lise har formået at skabe et skræddersyet forløb til mig, som har gjort, at jeg har opnået de sproglige kundskaber, jeg ønskede på den forventede tid. Jeg er som ønsket blevet udfordret til at bruge sproget, og det har virkelig flyttet min sproglige formåen. At det samtidig med at være lærerigt også er hyggeligt at modtage franskundervisning er bare en god bonus. Jeg kan på det varmeste anbefale Lise som franskunderviser.

Claus Bennetzen, Metode Direktør, Elis. Februar 2023

 ”Tunge og hjerne bliver effektivt rettet ind på fransk sprog og kultur”

Lise har sin vejrudsigt indstillet på Paris. Som kursist får du effektivt rettet både tunge og hjerne ind på fransk sprog og kultur.

Jonas Lundsgaard Palmstrøm, Udenrigsministeriet. Juli 2022.

”Indlæringskurven er stejl”

Vi har en lejlighed i Menton, og jeg startede derfor på franskundervisning hos Services francophones. Indlæringskurven er stejl, og det går hurtigt fremad, fordi undervisningen er intensiv, og Lise er en engageret og dygtig lærer. Det er berigende ikke kun at lære sproget, men også at lære om den franske kultur, og Lise forstår at formidle vanskelige emner på en god og spændende måde. Samtidig er der plads til humor, hvilket betyder meget for mig. 

Pia Frydshou. Maj 2022

”Det var særdeles effektivt"

Jeg blev med kort varsel udsendt til en militær rådgiverstilling i Dakar, Senegal i begyndelsen af 2021. Jeg havde faktist ikke brugt mit franske siden officersskolen, så det var gledet noget i baggrunden. For at friske lidt op på sproget, fik jeg tilbudt 30 timer hos Lise, og det var særdeles effektivt. Efter den første halvanden times eneundervisning i fransk er man naturligvis noget rundt på gulvet, men langsomt begynder det at give mening. Jeg lærte naturligvis ikke at tale flydende fransk på de 30 timer. Men jeg lærte nok, til at jeg kunne klare den allermest nødvendige kommunikation og så havde jeg, ikke mindst, noget at bygge videre på. Uden det hurtige “opfriskerkursus” ville tilvænningen til det franske miljø, havde taget meget længere tid. Tak for hjælpen Lise, og jeg kan klart anbefale modellen til andre i samme situation.

Henrik Laugesen, PhD, rådgiver, Forsvaret september 2021

 

"Services francophones er en perle i franskundervisningens univers"

Lise a été incroyable! Je vous remercie beaucoup ! Forløbet hos Services francophones kan ses som værende en perle i franskundervisningens univers. Det kan være en jungle at finde kvalitet, hvor man virkelig rykker sig og faktisk bliver hørt, men takket været Lise kan jeg nu læse lettere komplicerede avisartikler, og har i den grad forbedret mig mundtligt. For første gang mærker jeg, at undervisningen er tilrettelagt synkront i forhold til mine mål. Derudover er Lise hjertevarm og enormt dygtig  til sit fag. Man kan virkelig mærke et engagement, og man får personlig undervisning fremfor en rutinepræget. I hvert tilfælde ville jeg anbefale

Emilie Graff, før uddannelsesophold i Paris, Frankrig. September 2020

”Hvorfor fransk! ”

eg tilmeldte mig kurserne i efteråret 2018 i forbindelse med en tur til Frankrig. Som en “rigtig” matematiker undlod jeg i sin tid at arbejde med det franske, da jeg havde chancen, hvilket jeg har fortrudt mange gange. Men i en mere moden alder har jeg valgt, at mit franske skal op på et tåleligt niveau, hvor målet er, at jeg kan føre en almindelig samtale og begå mig i Frankrig. Efter 2 år som begynderkursist kan jeg til fulde anbefale Lise, der er ualmindeligt godt bevandret i alt fransk! og tilmed formår at få én til arbejde med stoffet, idet en af bemærkningerne fra hendes side er, hvis man møder uforberedt: “det er et spørgsmål om prioritering”.

Mogens Møller Nielsen, Revisionsfirmaet Mogens Møller Nielsen, juni 2020

-”En meget nyttig og hyggelig uge”

 Jeg havde givet mig selv en uge til at bringe mine kundskaber i fransk til et niveau, hvor jeg turde kaste mig ud i en samtale på fransk om hvad som helst. I en uge tilbragte jeg 3 timer om dagen med Lise. Det var en stor succes. Jeg opnåede den ønskede talefærdighed, blev klogere på mange ting og havde det tilmed hyggeligt undervejs. Jeg vil uden tøven anbefale alle, der ønsker at forbedre deres fransk-kundskaber, at kontakte Services Francophones. Her møder man professionalisme, fleksibilitet og venlighed.

Karen Oxenbøll, cand.scient., frivillig i Verdens børn, juli 2019

“Forløbet var meget omfattende. Bagefter var mit fransk på et meget højere niveau”

Jeg var utrolig tilfreds med mit forløb hos Services Francophones. I løbet af undervisningen var der fokus på både samtaleevner, oplæsning af tekster fra franske medier, oversættelse samt grammatik. Forløbet med Lise var dermed meget omfattende og efter forløbet var gennemført var mit fransk på et meget højere niveau i forhold til, da jeg startede. Lise er en utrolig dygtig underviser. Hun har en naturlig smittende energi og en ægte passion omkring det franske sprog, som giver en endnu mere gejst på at lære sproget. Udover det sproglige indhold i undervisningen, er Lise også en meget ferm formidler af den frankofone kultur. Det medfører at undervisningsforløbet også er en kulturelt berigende oplevelse.

Jeg oplevede derudover Lise som meget professionel og punktlig i sin kommunikation og ageren, hvilket gjorde kurset så meget desto nemmere at passe ind i en travl hverdag.

Jeg kan varmt anbefale kurset til alle, der ønsker at forbedre deres franske samt øge deres kendskab til den franske kultur.

Markus Bak-Hansen, Ph.d-studerende ved HEC Paris, august 2018

Undervisningen er intensiv, rammerne er behagelige, og der er altid plads til grin”

Jeg har gennem hele undervisningsforløbet været positivt overrasket over undervisningens faglige udbytte, som fra dag ét har været på et højt niveau.

Undervisningen er intensiv og udfordrende, men rammerne er samtidig behagelige. Der er altid plads til grin og smil, og det betyder, at man som kursist ikke er bleg for at kaste sig ud i sproget. Som underviser er Lise yderst engageret, og hun forstår, at formidle vanskelige emner på en spændende måde. Bl.a. ved aktivt at inddrage fransk kultur, nyheder og politik i undervisningen.

Eva Petersen, kundekoordinator. FLSmidth A/S. Maj 2018

 “Der er fokus på aktiv brug af sproget
fra dag ét”

At lære et nyt sprog er også at lære en ny kultur. Det lykkes suverænt hos Lise Toft i Services Francophones. Kurset er tilrettelagt, så man fastholder motivationen også i det lange løb. Undervisningen og hjemmeopgaverne varierer godt ift. aktivt brug af sproget, læsning, lytteøvelser mv.  Især er der fokus på aktiv brug af sproget fra dag ét. Det er udfordrende, men altid sjovt og lærerigt i fællesskab med Lise Toft. Der er både plads til indsigt i det franske sprog og fransk kultur. Jeg kan varmt anbefale Services Francophones.

Mikael Bay Hansen, sekretariatschef i Dansk Metal, april 2017

“Hurtig progression og en stejl læringskurve”

Som studerende der skulle afsted på udvekslingsophold i Paris, men ikke talte et ord fransk, mente jeg, at det var en god idé at lære fransk på blot helt basalt niveau, såsom hvordan man hilser høfligt på folk, bestiller en kaffe på en café etc. Derfor meldte jeg mig på begynderholdet hos Services Francophones, og derfra gik det stærkt! Jeg lærte meget mere, end hvad jeg havde sat mig som mål. Lise og Jean er meget kompetente undervisere, der tålmodigt lærer fra sig, men samtidig forventer en indsats af kursisterne, både hvad angår deltagelse i undervisningen samt hjemmearbejde, hvilket resulterer i hurtig progression og en stejl læringskurve. Den høje faglighed går imidlertid ikke ud over den gode stemning i undervisningen, hvor der er højt til loftet og altid er plads til et godt grin – anbefales varmt til alle der vil lære fransk!

Nicolai Narvestad, stud. polit., Københavns Universitet/ Sciences Po, Paris, januar 2017

“Spændende og udfordrende kursusforløb”

Jeg havde lært nok fransk i min skoletid til at kunne begå mig som turist i Frankrig. Men da vi for et par år siden købte en gammel vingård i Provence med fem hektar land, herunder flere vinmarker, besluttede jeg mig for at få givet mit franske en ordentlig overhaling. Valget faldt på Services Francophones, og det har jeg ikke et sekund fortrudt. Lise er en dygtig og engageret underviser, som formår at tilrettelægge spændende og udfordrende kursusforløb med et miks af grammatik, skønlitteratur, franske nyhedsmedier og samtale. Jeg er glad og overrasket over, hvor langt jeg er kommet på forholdsvis kort tid – ja, jeg er nærmest forundret over, i hvor høj grad jeg nu er i stand til at føre rimeligt fornuftige samtaler med håndværkere, myndigheder, samarbejdspartnere og alle andre franskmænd, der gider tale med mig. Mine allervarmeste anbefalinger.

Lise Westphal, direktør og partner, Primetime Kommunikation, maj 2016

der bliver taget udgangspunkt i mit individuelle behov”

Som landechef i en fransk virksomhed har jeg haft en interesse i at lære det franske sprog. Jeg har nu gennem et års tid haft franskundervisning som jeg i den grad kan anbefale. Det er effektivt, målrettet og der bliver taget udgangspunkt i mit individuelle behov.

Jan Høj – Rajapack. December 2014

“Undervisningen var tilpasset specifikt til min branche og min formåen”

Da jeg for 4 måneder siden, fandt ud af at jeg skulle flytte til Frankrig for at drive hotel, skulle det går stærkt. Mit skolefransk skulle efter 17 års dvale, have en kraftig opstramning. Jeg kunne simpelthen ikke længere kommunikere på sproget. Lise Toft fik hurtigt strikket et program sammen til mig. Et program der skulle tilpasses en travl hverdag og et fuldtidsjob. Der blev hele tiden taget udgangspunkt i mine behov og i, hvad jeg kunne nå. Lise tilpassede undervisningen specifikt til mit erhverv og min formåen. Det var en utrolig hjælp, at undervisningen var tilpasset min branche, og ikke bare efter en lærebog.

Jeg føler mig nu klædt på til at begå mig i det franske. Der er meget mere at lære, men nu er jeg tryg ved at kaste mig ud i det.

Lise er en ufatteligt dygtig underviser. Og så gør det heller ikke noget, at hun er sød og sjov i sin undervisning. Det gjorde det til en fornøjelse at lære noget nyt. Mine varmeste anbefalinger.

Peter Bagger, direktør, Le Haut des Espinets. Marts 2014 

-”Professionel målrettet franskundervisning”

Jeg har gennem de seneste måneder taget et intensivt franskkursus hos Services Francophones og har nydt min sproglige rejse med Lise som rejseleder. Lise har formået at skabe et skræddersyet forløb til mig, som har gjort, at jeg har opnået de sproglige kundskaber, jeg ønskede på den forventede tid. Jeg er som ønsket blevet udfordret til at bruge sproget, og det har virkelig flyttet min sproglige formåen. At det samtidig med at være lærerigt også er hyggeligt at modtage franskundervisning er bare en god bonus. Jeg kan på det varmeste anbefale Lise som franskunderviser.

Claus Bennetzen, Metode Direktør, Elis. Februar 2023

”- Jeg fik alt det, jeg ønskede mig på kurset - og mere til”

Jeg ledte efter et franskkursus i forbindelse med et udvekslingsophold på Sorbonne Nouvelle-universitetet i Paris, hvor undervisningen udelukkende er på fransk. Jeg valgte Services Francophones, fordi jeg var interesseret i at gå på et intensivt kursus, hvor kvaliteten af undervisningen er høj, hvor der er plads til at snakke en masse fransk og fordybe sig i spændende emner. Jeg fik alt det, jeg ønskede mig - og mere til. Lise er en virkelig dygtig underviser, som er lige så passioneret for det franske sprog som for fransk kultur og politik. Lise tilrettelægger undervisningen efter kursisternes behov og interesser og sørger altid for en spændende, lærerig og hyggelig undervisning. Ikke nok med det, har Lise også været utroligt hjælpsom med at svare på mine spørgsmål vedrørende mit kommende studieliv i Paris. Jeg føler mig selvsikker og velrustet til mit udvekslingsophold, og det er i høj grad takket være Lise og hendes franskkursus.

Marie Andersson, stud.mag. Film- og medievidenskab KUA. Før Erasmus udvekslingsophold ved Sorbonne Nouvelle Universitetet i Paris. Juni 2023

Jeg ser altid frem til fransktimerne mandag aften

Det er kun muligt at vedligeholde et sprog, når man bruger det. Samtaler samt grammatiske og skriftlige øvelser giver god træning og mulighed for at udvikle og fastholde franskkundskaberne. Hurra oplevelsen er total, når man kan føre en samtale på fransk med en franskmand. Og så får man samtidig et kig ind i det franske samfund og den franske kultur.

Kurset består af en fin blanding af grammatik, nyere fransk litteratur og artikler om emner og med vinkler, som ikke altid finder vej til de danske aviser.

Det kan klart anbefales!

Anne Kamper, chefkonsulent, Uddannelses-  og Forskningsministeriet. Juni 2020

“Jeg føler mig meget klar til at gebærde mig på det franske sprog og i den franske kultur”

Jeg har oplevet, at mit franske er forbedret betydeligt på blot få måneder hos Services francophones. Undervisningen er varieret og det er altid aktuelle emner, vi beskæftiger os med. Holdundervisningen har været meget udbytterig for mit vedkommende, og jeg synes, at vi har haft spændende diskussioner i plenum. Jeg føler mig meget klar til mit udvekslingsophold i Paris og til at gebærde mig på det franske sprog og i den franske kultur.

Elizabeth Kildevæld, stud.psych.  juni 2018

-“Målrettet og anvendelig franskundervisning”

Som en del af mit Ph.d. projekt med feltarbejde i det fransktalende Vestafrika, havde jeg brug for en opfriskning af mit franske. Lise og Jean tilrettelagde et yderst relevant forløb med fokus på den vestafrikanske kontekst og med hjemmeopgaver, som relaterede sig direkte til mit projekt, og som jeg nu benytter i mit daglige arbejde i felten. Franskforløbet hos Lise og Jean klædte mig på til at begå mig på fransk, både mundtligt og skriftligt, og gav mig den sidste portion selvtillid, jeg havde brug for til at kunne drage på feltarbejde. Mine varmeste anbefalinger.

Pia Juul Bjertrup, Ph.d. studerende, Antropologi, KU, August 2019

-”Det rykkede virkelig mit fransk niveau, inden studentereksamen i mundtlig fransk”

Lise var helt uvurderlig i forbindelse med min afgangseksamen i mundtlig fransk på Rysensteen Gymnasium. Lise sætter barren højt, og med særdeles interaktive enetimer formåede det virkelig at udfordre og synligt rykke mit eget fransk niveau på en lærings- og udbytterig måde.

 Jacob Holm, 2.g. november 2018

-”Opgaverne er spændende og anvendelige i hverdagen”

Enorm professional og effektiv undervisning hvor emnerne og opgaverne er spændende og anvendelige i hverdagen.

Lavinia Stensgaard, International salgsdirektør, Menu. Maj 2018

“Lærerigt og underholdende”

Individuel undervisning hos Lise er både meget lærerigt og underholdende. Lise formår at skabe god læring med en fast hånd på grammatikken samtidig med en behagelig og livlig stemning.

Erik Bach Sørensen, ledelsesrådgiverBach Business ApS, nov. 2017

Utroligt dygtige, behagelige, fleksible og inspirerende lærere

Lise og Jean der på skift underviser mig, er begge utrolig dygtige, behagelige, fleksible og inspirerende at blive undervist af. Undervisningen flytter hver gang mit franske.

Jens Heiede, Kommerciel direktør, Dansk Standard, april 2017

“Temaerne i undervisningen tager udgangspunkt i virkeligheden lige nu og her i Frankrig og i andre fransktalende lande”

Jeg har sjældent mødt mere engagerede og nærværende lærere. Vi får Frankrig ind under huden, fordi temaerne i undervisningen tager udgangspunkt i virkeligheden lige nu og her i Frankrig specielt, men også i andre fransktalende lande. Det gør undervisningen hos Services Francophones til noget særligt. Vi læser og lytter til det samme, som alle andre fransktalende, og på den måde er vi både sprogligt, kulturelt og samfundsmæssigt up to date.

Merethe Svahn, Direktør og indehaver af la Menagerie de H&M, april 2017

-Man er selv i centrum

Hos Services francophones er man selv i centrum, emner og diskussioner kommer ofte retning af personlige interesser. Derudover er der fra undervisers side forståelse for den travle hverdag vi kursister ofte befinder sig i. Undervisningen er varieret, og holder kursisterne oppe på dupperne efter en lang dag.

Stemningen er intim, koncentreret, men samtidig hyggelig.

John Haukeland, Projektleder i Teknologirådet, maj 2016 

-Pædagogik i særklasse

Lise Toft er en blændende underviser. Hendes evne til at motivere og stimulere er ikke blot i pædagogisk særklasse, men det gør indlæringen af et svært sprog til en berigende og spændende oplevelse. Den store variation med mange spændende og overraskende indslag i timerne, gør at det aldrig bliver kedeligt, men legende og sjovt. Selvom hjernen er træt efter 3 timers intensiv dialog på fransk, så går man altid hjem i godt humør, når man har været til fransk.

Jørgen Søberg Petersen, Direktør, dr.med., MBA, maj 2016

-Motiverende tilgang til læring

Meget professionelt tilrettelagt program og undervisning over 40 enelektioner har givet mit ellers rustne franske et hurtigt og spændende brush up.

Den varierende lærings- og undervisningsform med bl.a. franske artikler, grammatik og samtaler samt Lise Toft og Jean Ringon’s motiverende tilgang til læring har gjort lektionerne både interessante og motiverende.

Marie Jacobsen, International HR Consultant, maj 2016

- Jeg vender altid tilbage

Jeg har fulgt kurserne på Services Francophones i gennem flere år. Jeg vender altid tilbage fordi det er en meget engageret og varierende undervisning, hvor jeg kan mærke en markant fremgang fra kursus til kursus.

Jimmy Bak, chefkonsulent, Skatteministeriet, maj 2016

“Som fransklærer i folkeskolen kan jeg absolut anbefale kurserne i Services francophones”

Som fransklærer i folkeskolen kan jeg absolut anbefale Lises kursus. Vi arbejder hver gang dels med skønlitterære tekster, grammatik, aktuelle artikler og klip fra franske nyhedsmedier.

Man bliver opdateret på, hvad der sker i den frankofone verden både politisk og kulturelt.

Undervisningen giver et fagligt overskud og glæde ved faget / sproget, som jeg kan bruge i mit arbejde.

Niveauet er tilpasset holdet, og det er tilrettelagt således, at vi lige må op på tæerne for at være med. Det er udfordrende på en motiverende måde.

Anne Abery Hansen. Marts 2015

“Undervisningen er fremragende”

Jeg har nu gennem adskillige år haft min færden i det franske flere gange om året og må sande, at et bredere kendskab til sproget ikke kun er nødvendigt men også særdeles nyttigt. Min start hos Lise skete efter varm anbefaling fra en tidligere elev. Lise´s undervisning er fremragende, og selvom man som begynder har sine tvivl, så går der ikke lang tid, før man får fornemmelsen af, at det går den rette vej. Det skal medgives, at det kræver sin indsats og heldigvis får man som elev ikke mulighed for at ”gemme sig” – klasseholdet er til at overskue, og der er tid til at alle bliver hørt. Belønningen for at følge Lise’s undervisning får man i rigt mål, når man vender tilbage til det franske og sander, at man forstår mere af det der bliver sagt til én og samtidig er i stand til at kunne håndtere korte sætninger – men øvelse gør mester.

Søren Friis, direktør, april 2015

”Orienteret til mit behov …”

Som nyudnævnt CEO i et fransk firma med globale aktiviteter, havde jeg brug for meget specifik og målrettet ene-undervisning. Uden nogen som helst fransk undervisning i mit liv, tog Lise det med fast hånd og ledte mig igennem basis – og nu op til en god forståelse. Selvom vi stadig arbejder på grammatikken og tale, må jeg rose Lise og Jean for en fantastisk tålmodighed over for en elev, som har et travlt forretningsliv – og ikke har meget tid til hjemmelektier. Vi arbejder hver gang fra mit niveau og et lille stykke op – og bedst af alt er deres evne til at styrke min selvtillid og turde mere og mere i den franske forretningsverden.

Kim Pedersen, Executive Vice-President, Geodis Wilson. Paris/KBH. November 2014.

-”Jeg har været SÅ utrolig heldig at lande hos Lise og Services francophones”

Lise har sat et top skræddersyet forløb sammen til mig. Mit mål er på sigt selv at undervise i det franske sprog. Lise har formået at rykke mine lytte, læse, skrive og tale kundskaber markant.

Jeg har også fået mig en rollemodel i Lise. Hun er en meget passioneret underviser og formår at fastholde og motivere min sproglæring og at holde liv i læringskurven. Jeg modtager lektier på mail forud for hver session, så det passer lige til mit niveau. Alle Lises positive egenskaber er pakket ind i en fransk elegance, som kun er de færreste forundt. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger af Lise.

Marina Lenzberg Ingeberg. Folkeskolelærer. Juni 2023 

-“En fornøjelse at gå på et lille, intenst hold

Jeg havde behov for at opnå grundlæggende færdigheder i fransk skrift og tale, startende fra intet kendskab til sproget overhovedet, i forbindelse med  et udstationerings ophold i Frankrig. Services francophones planlagde et varieret forløb med både grammatik, skrive/lytte-øvelser, fransk kultur og en masse samtale på fransk. Det var på alle måder ekstremt givende, og man fik hurtigt en følelse af at komme langt med sproget. Lise er en dygtig lærer, der er virkelig god til at formidle på en forståelig måde. Ydermere var det en fornøjelse at gå på et lille, intenst hold, og vi havde det meget sjovt sammen i timerne.

 Jonathan Sass Sørensen, finansanalytiker i GN Store Nord A/S, juni 2020

”Mine fransktimer er et lille åndehul, hvor jeg bliver inspireret og beriget”

Jeg meldte mig til fransk hos Lise hos Services Francophones for at kunne blive god nok til at begå mig på weekendrejser til Paris. Altså udelukkende til personligt brug. Og nu hvor jeg både kan bestille kaffe og gå på apoteket på forståeligt fransk, har jeg slet ikke lyst til at stoppe. Min fransktimer er et lille åndehul, hvor jeg bliver inspireret og føler mig beriget. Jeg glæder mig til hver uge, og er især glad for de små hold og sætter stor pris på at Lise – udover over at være ustyrligt kompetent – også gør undervisningen varieret og samfundsrelevant. Det er ikke bare sprog, der skal læres. Man får også kultur og et indblik i aktuelle emner hos Lise. Det kan varmt anbefales!

Pernille Melsted, underviser, Integrative Coach og forfatter. Juni 2020

“Eminent sproglig coach”

Lise er en eminent sprog-coach og har gennem de seneste 2 år, med stort engagement, støttet mig i at udvikle mit sproglige og skriftlige fransk. Ud over en faglig stærk profil er Lise også understøttende og stærkt motiverende i sit arbejde med mig. Hun ”skubber på op ad bakke” og ”giver modstand, når udfordringer behøves”. Jeg er Lise taknemmelig for, hvor langt jeg er nået med fransk i skrift og tale.

Annette Gottlieb, stud.mag. i fransk. 1. juni 2015

Services francophones – Avanceret niveau viste sig at være et godt valg

Jeg har arbejdet en del på fransk under min mangeårige ansættelse i EU’s udenrigstjeneste, men trængte, efter at jeg var flyttet tilbage til Danmark, til et opfriskningskursus, for ikke at glemme mine tidligere kundskaber. ”Services Francophones” – avanceret niveau viste sig at være et godt valg, fordi man i en livlig lille gruppe fik rigelig mulighed for at diskutere aktuelle politiske spørgsmål på fransk, at stifte bekendtskab med og analysere nyere fransk litteratur samt at forbedre sin franske værktøjskasse (forståelse af nyhedsudsendelser, oplæsning, ordforråd, grammatik og oversættelse). Allerede efter et kursus på to timer om ugen i efteråret 2018 mener jeg at kunne spore fremgang og har bestemt større selvtillid, når jeg deltager i franske diskussioner.

Mikael Barfod – Visiting Professor (UK) og tidligere EU Ambassadør. Januar 2019

“Samtale på fransk giver et fornuftigt greb om sproget og gør det anvendeligt i hverdagen.”

Jeg har rigtig meget glæde af fransk-timerne, som altid er inspirerende og hyggelige. Man lærer noget på en god måde. Hvis man har hus i Frankrig eller kommer ofte til landet, duer det ikke med engelsk eller tysk. Franskmændene vil helst tale fransk og de har stor respekt for udlændinge, der prøver at gøre dem kunsten efter. Jeg er især glad for undervisningens gode blanding af grammatik, bøger, artikler og højtlæsning samt ikke mindst samtale på fransk, som giver os et fornuftigt greb om sproget og samtidig gør det levende og anvendeligt i hverdagen.

Hans Engell, politisk kommentator m.m. 2015

”Undervisningen er tilpasset mit behov før udstationering til Paris”

Super god og intensiv undervisning i en afslappet atmosfære, som fra start på alle måder var tilpasset mit individuelle niveau og behov før min udstationering til Paris. Kurset var præget af motivation og hurtige fremskridt og ikke mindst lysten til at lære mere.

Marie Luise Jensen, business supporter. Juni 2018

  “Man mærker fremskridt allerede efter første lektion”

Mine høje forventninger til kurset blev mere end indfriede. De små hold gør, at lektionerne både er behagelige og effektive, og man mærker fremskridt allerede efter første lektion. Som undervisere er Lise og Jean begge utroligt venlige, hjælpsomme og professionelle, og deres passion for det franske er meget smittende. Undervisningen er en rar blanding mellem at dække aktuelt, fransk nyhedsstof og følge undervisningsbøgerne, der indeholder gode og afvekslende opgaver. Services francophones kan klart anbefales til enhver, der ønsker at lære eller forbedre det franske.

Helene Hall, cand.merc., tekstforfatter, dec. 2017

Det er en stor fornøjelse og meget lærerigt at gå til fransk hos Services francophones”

Vi er et lille hold, hvilket giver god mulighed for at tale fransk. Lærerne er ambitiøse på vores vegne. Vi har altid en god portion lektier for, og vi får bl.a. lejlighed til at forberede et foredrag for vores medkursister. Det har været gavnligt for mig at blive opdateret på aktuelle emner i Frankrig. Jeg er uddannet fransk korrespondent, men har ikke brugt sproget i mange år. Jeg ønskede derfor at genopfriske både tale, læsning og skrivning. Jeg synes, jeg er kommet meget langt på 3 måneder, og jeg er meget tilfreds med forløbet. Jeg kan derfor varmt anbefale Services Francophones.

Tina Reidl, Udenrigsministeriet, april 2017

“Vores franskniveau har løftet sig markant”

Efter et fire måneders intensivt forløb hos Services Francophones har vores franskniveau løftet sig markant inden for alle sproglige færdigheder. Samtidig har vi oplevet stor vilje til at tilpasse indholdet af undervisningen til netop vores faglige behov i en bestemt geografisk og kulturel kontekst. Lise og Jean er utroligt dedikerede og engagerer sig i ens sproglige udvikling, hvilket er en enorm motivationsfaktor, når man kæmper med gloser, grammatik og den franske udtale. Vi kan roligt sige, at vores kursus hos Services Francophones har haft stor værdi for vores professionelle arbejde med fransk.

Premierløjtnant Jesper Brodersen og Premierløjtnant Johan Langlet, Forsvarsakademiet. December 2015

“Meget inspirerende, alsidig og pædagogisk franskundervisning, der rykker. Kan i høj grad anbefales!”

Jeg har almen interesse i at genopfriske og blive bedre til fransk på samtaleniveau, samt læse fransk skønlitteratur, artikler mv.

Dorte Nielsen, København. December 2014

Jeg kan på det varmeste anbefale undervisning hos Services francophones. Fransk er svært. Fortid. Fremtid. Og så er der undtagelserne. Og udtalen. Og endelserne! Lise Toft underviser med respekt for sproget, men vigtigst – eleven. Lise Toft griner ikke af fejl – hun løser dem. Forklarer. Og på den måde fører hun én sikkert gennem det franske sprog og kultur.

Thøger Kirk, journalist, DR. januar 2014

Et rigtigt godt og intensivt kursus i en hyggelig og inspirerende atmosfære. Jeg kan varmt anbefale kurset, hvis man har brug for at støve sine fransk-kundskaber af. Undervisningen er god og alsidig, og man kommer fint rundt i mange hjørner ved hjælp af såvel traditionel undervisningsmateriale som internet-baseret lyd- og billedfiler. De relativt få kursister på holdet, gør at man hele tiden bliver udfordret. Stor ros til Lise og Jean for deres energi og engagement. Bestemt et kursus jeg er motiveret for at vende tilbage til.

Jan Baltsen, finansrådgiver, Nordea. Januar 2014

Kurset er meget professionelt planlagt og udført.”

Kurset er meget professionelt planlagt og udført. Lise og Jean er utrolig fokuseret på den specifikke opgave med fransk til brug for Vestafrika. Undervisningen er en særdeles god blanding af grammatik og samtale. I det hele taget den bedste sprogundervisning jeg har oplevet.

 Christoffer Knuth, direktør Knuthenborg Safaripark. Juli 2014.

“Seriøst, udfordrende og læringsmiljøet er fantastisk med små hold, hvilket giver et bedre læringsudbytte”

Jeg henvendte mig i sommer til Services Francophones, da jeg formentlig skal ud på en mission til et fransktalende land inden for nær fremtid, og derfor havde behov for at få genopfrisket mit franske. Lise er en fantastisk underviser, der er engageret, energisk og utrolig opmærksom i sin undervisning. Hun har flair for at kunne formidle sin viden videre, på en sådan måde at alle kan følge med, og man samtidig går derfra med en masse nyt i rygsækken. Jeg kan kun anbefale fransk hos Service Francophones, da det både er seriøst, udfordrende og læringsmiljøet er fantastisk med små hold, hvilket giver et bedre læringsudbytte.

Kristine Langelund, afdelingssygeplejerske på Søndervang og nødhjælpsarbejder, Læger uden Grænser. November 2014

“Præcist og målrettet”

Jeg havde brug for akut og målrettet opdatering af mit 18 år gamle gymnasiefransk i forbindelse med en jobansøgning. Lise fra Services Francophones trådte til med en uges varsel midt i juleferien. Udover denne beredvillighed oplevede jeg, at Lise var virkeligt god til at skære undervisningen til til netop mit behov. Det var præcist og målrettet, og resulterede i, at jeg bestod franskprøven i forbindelse med min jobansøgning: Succes. Jeg kan kun anbefale Services Francophones. Specielt hvis man har et specifikt behov for målrettet undervisning.

Steen Jørgensen, officer i Hæren. Februar 2014

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram