Franskkursus

Det kan være, at du skal studere, arbejde eller bo i Frankrig. Eller måske ønsker du bare at lære et nyt sprog, som kan blive nyttigt i fremtiden.

Lige meget hvilken årsag du har til at lære fransk, så kan det være en stor mundfuld at lære sproget på egen hånd. Heldigvis behøver det ikke at være en lang kamp at lære et nyt sprog.

Hvis du tager et franskkursus gennem os, så er du sikker på at se resultater. På sprogskolen Services Francophones i København er vi nemlig eksperter i franskundervisning.

Franskkurser for begyndere

Hvis du har ingen eller meget lidt kendskab til fransk, så tilbyder vi franskkurser, der lærer dig de grundlæggende færdigheder.

Det vil sige, at du lærer at tale og forstå fransk, så du kan have korte samtaler. Undervisningen er opdelt i hold på max 8 deltagere, så vi er sikre på, at alle kursister lærer sproget.

Lige fra kursets første time begynder vi at tale fransk, og kurserne er intensive. Franskkurset for begyndere underviser dig blandt andet i samtaler om hverdagsting, udtaleregler, tekstlæsning og grammatik.

Herudover lærer du situationsbestemte dialoger, der udruster dig til for eksempel at tage på indkøb og gå på café eller restaurant.

Sidst men ikke mindst lærer du også om kulturen og samfundsforholdene i Frankrig. Dermed er du rustet til at klare dig i Frankrig.

Franskkurser for lettere øvede

Hvis du allerede har et grundlæggende kendskab til fransk, så kan du tage et franskkursus for lettere øvede.

Dette kursus kræver, at du allerede har kendskab til det franske sprog, dette kan for eksempel være fra gymnasiet, tidligere kurser eller ophold i Frankrig. Dette kursus er praksis-orienteret, og du får sproget ind på rygraden.

Når du tager et franskkursus for lettere øvede, så starter vi med at vurdere dit sproglige niveau, hvorefter du kommer på et hold, der passer til dig.

I løbet af kursets løbetid vil du hurtigt opdage, at du får mere sproglig sikkerhed og et større ordforråd.

Franskkurser for trænede fransktalende

Hvis du allerede behersker fransk på et højt niveau, så tilbyder vi også avancerede franskkurser. Disse kurser lærer dig at tale sproget mere flydende, og dit ordforråd bliver større samt mere varieret.

Derved bliver du i stand til at tale frit om vanskelige emner. På dette franskkursus lærer du ikke kun om grammatik og ordforråd. Du kommer også til at læse og diskutere franske tekster.

Du kommer til at læse to typer tekster: Litterære tekster og avisartikler. Herudover kommer du til at se, høre og diskutere franske radio- og TV-udsendelser.

Disse radio- og TV-udsendelser omhandler store emner såsom politik, samfundsforhold, kunst og kultur.

Derved giver dette franskkursus dig både større grammatisk korrekthed, bedre udtale og et større indblik i fransk kultur og franske samfundsforhold.

Mulighed for enetimer

Hvis du ønsker at få maksimalt udbytte på kort tid, så har du også mulighed for at få eneundervisning i fransk.

Når du får eneundervisning, tilpasses franskkurset dine behov, og du har maksimal fleksibilitet.

Undervisningen foregår nemlig på de tidspunkter, der passer dig bedst, og timerne er skræddersyet til dig og dine mål.

Altid god stemning

Selvom vores franskkurser er intensive, så sørger vi selvfølgelig også for, at der er en god stemning. Ifølge os er høj faglighed og en god stemning ikke modsætninger.

Vi mener, at det skal være en fornøjelse fremfor en pligt at lære fransk. For at gøre undervisningen så interessant som overhovedet muligt, inddrager vi digitale medier og andre teknologier i undervisningen.

Der er ingen grund til at udskyde det – kom i gang med at lære fransk hurtigst muligt. Tilmeld dig et kursus i dag.

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram