Franskkurser i København

Der er mange årsager til, at man måtte ønske at lære fransk. Måske vil du gerne bo eller arbejde i Frankrig. Måske er du en erhvervsdrivende, som har franske kunder. Lige meget hvilken årsag du har til at lære fransk, så er det frustrerende at lære et sprog på egen hånd.

Hvis du gerne vil se gode resultater hurtigt, så bør du tage et franskkursus. Hvis du er bosat i København, tilbyder vi heldigvis franskkurser til både private og erhvervsdrivende.

fransk kurser i københavn

Hvem er Services Francophones?

Vi er en professionel fransk sprogskole, der er placeret i Københavns centrum. Vi har afholdt franskkurser i København siden 2006, og alle vores undervisere har mange års erfaring med franskundervisning.

Vi har afholdt kurser for næsten alle typer organisationer. Dette gælder både virksomheder, offentlige institutioner samt nationale og internationale organisationer. Herudover afholder vi selvfølgelig også franskkurser for private.

Vi sætter en stor ære i, at vores kurser er gennemførte, faglige og underholdende. Vores undervisere har mange års erfaring med franskundervisning, og de er alle eksperter inden for fransk.

Franskkursus i København for erhverv

Når du vælger et franskkursus hos os, så skræddersyer vi et kursus til dine behov. For erhvervsdrivende tager vores kurser udgangspunkt i din faglighed.

Målet med vores erhvervskurser er, at du får franskkompetencer inden for dit eget faglige område. Vores franskkurser styrker dine franske sprogfærdigheder og gør dig i stand til at begå dig professionelt i et internationalt forretningsmiljø.

Vi tilbyder franskkurser på tre niveauer: Begynderlet øvet og avanceret.

På Begynderkurset lærer du de grundlæggende sprogfærdigheder, så du er i stand til at føre kortere samtaler på fransk.

Hvis du vælger franskkurset for lettere øvede, starter vi med at teste dine sprogfærdigheder, så du kan få undervisning, der passer til dit niveau. Herefter træner vi dine sprogfærdigheder, så dit franske bliver mere sikkert, og du bliver i stand til at tale mere målrettet om dit fag.

Det avancerede franskkursus i København udvikler dit professionelle ordforråd, og gør dit sprog mere flydende. Derved kan du tale om avancerede emner inden for dit fagområde.

Franskkursus i København for private

Vi har selvfølgelig også franskkurser for private. Disse kurser kan også fås på tre niveauer.

Disse franskkurser har ikke fokus på din faglige profil, men giver dig derimod et solidt hverdagssprog, der kan bruges i en række forskellige sammenhænge. Herudover vil der være diskussioner, og du vil lære om den franske kultur og Frankrigs samfundsmæssige forhold.

Hvis du vælger fransk på avanceret niveau, kommer du til at læse og diskutere franske litterære tekster samt diskutere TV- og radioudsendelser, der omhandler fransk kultur, kunst og samfundsforhold. Alle vores franskkurser for private foregår – ligesom erhvervskurserne – i København.

Enetimer i Fransk

Hvis du ønsker at få maksimalt udbytte af din undervisning og lære fransk hurtigt, så kan du også få enetimer i fransk. Du kan få enetimer lige meget, hvilket sprogligt niveau du ligger på.

Disse timer er skræddersyet til dine behov, og undervisningen foregår på det tidspunkt, der passer dig bedst. Vores enetimer i fransk er meget effektive, og du vil se fremskridt meget hurtigt.

Alle enetimer i fransk foregår i København, og vi tilbyder undervisning til private såvel som erhvervsdrivende.

Undervisningsform

Både vores holdundervisning og vores enetimer har et højt fagligt niveau. Dog er dette ikke på bekostning af stemningen. Vi sørger for, at der er en god og afslappet stemning i undervisningen.

Derved er kurserne både underholdende og lærerige. Herudover inddrager vi digitale medier, webbaserede værktøjer og andre teknologier, som er med til at give dig maksimalt udbytte af kurserne.

Lige meget hvilket kursus du er på, får du sproget ind på rygraden, så du bliver i stand til at benytte og videreudvikle sproget.

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram