Franskkurser i København

Vil du gerne lære fransk, så tilbyder fransk.org franskkurser til både erhvervsdrivende og private.

Vores kursuslokaler ligger i København K, hvor vi underviser i fransk på små hold eller enetimer. Vi tilbyder også online kurser i fransk, hvis du foretrækker det.

Der er mange årsager til, at man ønsker at lære fransk. Måske vil du gerne bo eller arbejde i Frankrig. Måske er du erhvervsdrivende, som har franske kunder. Uanset hvad din grund er til at lære fransk, så hjælper vi dig med at opnå gode resultater hurtigt. Tilmeld dig et franskkursus her.

fransk kurser i københavn

Hvem er Services Francophones?

Vi er en professionel og veletableret fransk sprogskole, der er placeret i København K. Vi har afholdt franskkurser i København siden 2006.

Vi sætter en stor ære i, at vores kurser er motiverende og på fagligt højt niveau. Vores undervisere har mange års erfaring og er eksperter inden for fransk.

Vi afholder kurser for virksomheder, offentlige institutioner samt nationale og internationale organisationer. Desuden afholder vi franskkurser for private.

Alle vores kurser afholdes i vores lokaler eller online eller hos jer i virksomheden.

Franskkursus i København for erhverv

Når du vælger et franskkursus hos os, så skræddersyer vi et kursus til dine behov. For erhvervsdrivende tager vores kurser udgangspunkt i din faglighed.

Målet med vores erhvervskurser er, at du får franskkompetencer inden for dit eget faglige område. Vores franskkurser styrker dine franske sprogfærdigheder og gør dig i stand til at begå dig professionelt i et internationalt forretningsmiljø.

Vi tilbyder franskkurser på tre niveauer: Begynderlet øvet og avanceret.

På Begynderkurset lærer du de grundlæggende sprogfærdigheder, så du er i stand til at føre kortere samtaler på fransk.

Hvis du vælger franskkurset for lettere øvede, starter vi med at teste dine sprogfærdigheder, så du kan få undervisning, der passer til dit niveau. Herefter træner vi dine sprogfærdigheder, så dit franske bliver mere sikkert, og du bliver i stand til at tale mere målrettet om dit fag.

Det avancerede franskkursus i København udvikler dit professionelle ordforråd, og gør dit sprog mere flydende. Derved kan du tale om avancerede emner inden for dit fagområde.

Franskkursus i København for private

Vi har selvfølgelig også franskkurser for private. Disse kurser kan også fås på tre niveauer.

Disse franskkurser har ikke fokus på din faglige profil, men giver dig derimod et solidt hverdagssprog, der kan bruges i en række forskellige sammenhænge. Herudover vil der være diskussioner, og du vil lære om den franske kultur og Frankrigs samfundsmæssige forhold.

Hvis du vælger fransk på avanceret niveau, kommer du til at læse og diskutere franske litterære tekster samt diskutere TV- og radioudsendelser, der omhandler fransk kultur, kunst og samfundsforhold. Alle vores franskkurser for private foregår – ligesom erhvervskurserne – i København.

Enetimer i Fransk

Hvis du ønsker at få maksimalt udbytte af din undervisning og lære fransk hurtigt, så kan du også få enetimer i fransk. Du kan få enetimer lige meget, hvilket sprogligt niveau du ligger på.

Disse timer er skræddersyet til dine behov, og undervisningen foregår på det tidspunkt, der passer dig bedst. Vores enetimer i fransk er meget effektive, og du vil se fremskridt meget hurtigt.

Alle enetimer i fransk foregår i København, og vi tilbyder undervisning til private såvel som erhvervsdrivende.

Undervisningsform

Både vores holdundervisning og vores enetimer har et højt fagligt niveau. Vi sørger for, at der er en god stemning i undervisningen.

Vi inddrager digitale medier, webbaserede værktøjer og andre teknologier, som er med til at give dig maksimalt udbytte af kurserne.

Du får fransk ind på rygraden, så du bliver i stand til hurtigt at benytte sproget.

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram