Franskkurser - For gymnasieelever

Skal du til eksamen i fransk her til sommer?

Vi tilbyder intensiv sprogtræning, før du skal op til eksamen, så du får givet dit franske et brush-up både mundtligt og skriftligt.

Mundtlig fransk. Vi arbejder målrettet med dine tekster, og træner dig i at formulere dig i forhold til de emner, du opgiver. Du får udtalen pudset af, så du kommer til at tale mere ubesværet på pænt fransk.

I skriftlig fransk fokuserer vi på dine grammatiske problemer, så du kommer til at skrive mere korrekt og frit.

Vores elever klarer sig altid godt til eksamen.

Lektiehjælp

Trænger du til hjælp i fransk? Så tilpasser vi et forløb til dig, og du mærker hurtigt, at du bliver bedre og mere sikker i fransktimerne.

Mundtlig fransk

Med udgangspunkt i dine lektier i fransk, en bestemt opgave eller en tekst arbejder vi målrettet med din udtale, dit ordforråd, din fluency og grammatisk korrekthed i fransk.

Skriftlig fransk

Vi giver dig support, og du får repeteret basisgrammatik, der hvor du har ”huller”. Hver gang får du givet dit fransk et boost, så du virkelig mærker, at det rykker.

Som udgangspunkt har du ikke lektier for til timerne hos os. Men ønsker du at arbejde med ekstraopgaver, er der selvfølgelig mulighed for det bl.a. på internettet.

Underviseren er en erfaren gymnasielærer, som er opdateret på eksamenskravene.

Hold i begynderfransk – Små hold på max. 8 elever

Ønsker du at begynde helt forfra i fransk, kan du følge et hold for nybegyndere eller for begyndere trin 2. Her får du gennemgået al basisgrammatik, udtaleregler, elementært ordforråd og konstruktion af enkle sætninger. Du vil hurtigt opdage, at du bedre kan følge med i fransktimerne på din skole eller dit gymnasium.

Tjek kurser for begyndere
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram